Kæmpestor gave fra GP Covers

Jollepladsen er fyldt med et ”nyt kuld” forventningsfulde C-sejlere, erfarne B- og A-sejlere samt en del forældre. Pludselig bakker en mørk bil op til pladsen og ud springer en glad Oluf Grønkjær fra GP Covers, der ”lige vil aflevere noget”

Han åbner bagagerummet og ud henter han 25 optimistjolle-covers, alle med flot Egå Sejklub logo påtrykt.

”Det er til Jer” siger han.. -lang pause… Vi står alle fuldstændigt lamslåede og kigger på bjerget af covers. Første tanke der går gennem hovedet er, noget i retning af ”Gisp,! -hvor, i vores budget, finder vi penge til så mange covers”, men inden tanken er til ende siger Oluf Grønkjær ”Det er en gave” -endnu en lang pause… og så går det op for os, at juleaften kom tidligt til Egå i år.

Her står et af vores klubmedlemmer og lokal erhvervsdrivende, der ganske uopfordret, forærer Egå Sejlklubs ungdomsafdeling en kæmpestor gave. Helt uden nogen form for modydelse.

”Jeg synes det vil se pænt ud her på pladsen” siger Oluf Grønkjær.
Vi kigger os lidt rundt og må indrømme at det bliver noget af et løft for jollepladsen. Af de 25 sejlklare kluboptimister vi råder over, er kun 6 udstyret med et cover og det endda gamle covers, der er ”arvet” fra optimist sejlere der har kasseret dem pga. års slidtage.

”Nå, jeg må videre” siger Oluf Grønkjær ”jeg har lige en leverance mere” Vi kigger ind i bilen og ser at der ligger endnu en stak covers. ”De er til Kaløvig sejlerne” siger han og griner ”deres klubjoller trænger også til covers”

På vegne af Egå Sejklubs ungdomsudvalg vil jeg her gerne sige en stor tak til Oluf Grønkjær og GP Covers for denne fantastiske gave til os.