Tema-aften i Egå Sejlklub – Tirsdag 22. november 2016

Baneteam i Dansk Sejlsports største begivenhed!

Skærmbillede 2016-10-25 kl. 19.59.15

Forberedelsen til Sailing World Championships 2018 er i fuld gang. Det er forberedelsen til den ubetinget største sejlsportsbegivenhed på dansk jord nogensinde – en national begivenhed.

Kerneopgaven i den sportslige del – banen – kan kun løftes ved fælles løft fra de stærkeste kræfter i de danske klubber!

Klubberne vil gennem det to årige forløb få uddannelse og træning af folk, få mulighed for at danne et ’dream-team’ i deres kapsejladssektor til afvikling af sejladser i den internationale superliga, kunne tilbyde deres medlemmer en oplevelse ved en af verdens største kapsejladser – samt den tilhørende testevent i 2017.

Vi forventer i Egå Sejlklub at stille med et bane-team – og i den forbindelse inviterer vi til en tema-aften, hvor der orienteres om hvad der skal foregå hvornår, hvad er en bane-klub og et bane-team, hvilke konkrete muligheder for træning og uddannelse, hvor mange og hvilke både skal vi stille med, hvem sørger for grej – og meget mere.

Pt. forventer vi en ’tørtræning’ hvor vi leger kapsejladsbane på gulvet i klubben – tirsdag 17. januar.
Mød op til tema-aften tirsdag 22. november kl. 19 – og bliv klogere på det hele …

Vi ses,

Steen Jepsen               og               Kirsten Rambøl