Nicklas får Viggos legat 2017 og en sejltur med Jonas Warrer

NicklasNicklas Holt får »Viggos legat til dygtige optimistsejlere og til optimistsejlads i Aarhus« og Ol-guld vinder Jonas Warrer havd en ekstra overaskelse med til den 11-årige Egå sejler – en tur på bugten i hans M32 katamaran.

På vandet lørdag, fik Nicklas Holt endda lov til selv at styre Jonas Warrers M32 katamaranen.

– Det var helt vildt sjovt og ikke særligt svært – og Jonas´ gaster sagde, jeg var bedre til det end ham, fortalte en begejstret Nicklas Holt.

Legatets bestyrelse lægger i deres tildeling vægt på at Nicklas er en dygtig og usædvanligt ihærdig optimistjolle sejler. Niclas træner meget, hjælper sine sejlerkammerater og har et godt humør. Og så kører han knap 400 km. om ugen for at komme til træning (!). Niclas bor nemlig i Herning, men sejler i Egå Sejlklub to gange om ugen.

Se video: https://youtu.be/BMulGVoFuYI