Her kommer Egå Sejlklub

Kolding: Forårets to første ranglistestævner er sejlet, og de ellers så dominerende københavnere kan godt begynde at kigge sig nervøst over skulderene, der stod nemlig Egå-sejlere øverst på podiet til begge stævner.

Magnus

På Furesø var det Magnus Heegaard, der løb med sejeren. Og han var ikke alene, Emil Christensen snuppede fjerde pladsen og Carl Emil Amstrup blev nr. 12.

Carl Emil (th) og Emil måtte se sig slået at en hurtig Norsk pige i Kolding. Men  de var de hurtigste dansker i den lette vind.

Carl Emil (th) og Emil var de hurtigste dansker i den lette vind på Kolding Fjord.

Weekenden efter var det Emil, der var hurtigste dansker i Kolding med en anden plads. Carl Emil blev nr. tre (Begge slået af en hurtig norsk pige).

Her kommer Egå Sejlklub. Kolding Foto: Jens Thaysen

På b-bane var der til gengæld ingen, der var hurtigere end Egå Sejlklubs Jacob (toto) Vind Thaysen.

Forårets tredje, og sidste, ranglistestævne sejles over tre dage 3.-5. juni i Kerteminde.

jeth