Magnus Heegaard vinder ranglisten

Gode nyheder fra Kerteminde hvor 11-årige Magnus Heegaard i pinsen vandt ranglisten 2017, og dermed er landets hurtigste optimistjolle sejler. På podiet i Kerteminde fik han selskab af Emil Christensen, der tog andenpladsen hjem til klubben. Dermed står der Egå Sejlklub på to af fem VM-pladser. Flot, sidst der var en egåsejler til VM, var i 2009.

2017 Ranglisten 12

Foto: Magnus og Emil står øverst på den danske optimistjolle rangliste.

Klubben er også stærkt repræsenteret på NM-holdet. Ja faktisk kan samtlige 11 A-sejlere i klubben iføre sig redningsveste med Dannebrog på, og kalde sig landsholdssejlere.

Stor ros til trænerne Martin Jessen og Christian Rost, der har styret holdet med sikker hånd gennem ranglistens tre stævner; Furesø, Kolding og Kerteminde.

2017 Ranglisten 1

Foto: En flok meget glade unge egåsejlere er klar til at forsvare de danske farver i henholdsvis Thailand (VM), Bulgarien (EM) og Estland (NM).