Mikkel får Viggo’s Legat 2020

Mikkel Moesgaard fra Egå Sejlklub vinder “Viggos legat til dygtige optimistsejlere og til optimistsejlads i Aarhus” 2020. Vi er i klubben meget glade for at kunne bidrage til glæde for børnene og de naturlige elementer, som de lærer at respektere og betvinge.

Citeret fra bådmagasinet: “Mikkel er et godt eksempel på man godt kan blive en dygtig sejler, også selv om man ikke er startet med at sejle som helt lille, eller for den sags skyld kommer fra en sejlerfamilie”.

I Egå Sejlklub er Mikkel kendt som en god kammerat, der er parat til at sejle og forsøge “level up”. Mikkel viser at man kan det man vil, at sejlads og børn er en naturlig sportsgren, og noget alle bør forsøge.

Viggo’s legat har til formål at “yde et kontant tilskud til udvikling af unge optimistjollesejlere. Der lægges vægt på, at legatmodtagerne er dygtige i ordets egentlige forstand: ihærdighed, engagement, vedholdenhed, talent og kammeratskab er kodeordene for tildelingen”