Nye Optimistsejlere 2020

Vi byder velkommen til nye optimistsejlere i Egå Sejlklub.

Hvis du vil lære at sejle optimistjolle, så afholder Egå sejlklub introduktionsmøder for interesserede børn efter deres sommerferie, mandag 10. august kl 17.00. Kom og hør om vores SuperC forløb, skræddersyet til nybegyndere,  med sejlads efter sommerferien. Børnene får en fantastisk oplevelse i naturen som ingen anden sportsgren kan give, og forældre prøver en helt ny måde at være sammen med børnene. Efter ca 1 måned, får børnene et flot diplom som optimistsejler, så de kan vælge at fortsætte som klubmedlemmer, træne og prøve et stævne.

Forløbet indeholder: 

  • Forældrenes introduktionsaften – efter sommerferien, 10. august kl 17 (børn må gerne høre med)
  • Leje af jolle i introperioden
  • Ca 10-11 gange træning med instruktør (tirsdag og torsdag) 

Mere info:

Du kan læse folder som pdf fil her på siden, og finde ekstra info HER 

Læs FOLDER (klik her) og se PLAKAT (klik her), begge som pdf.

Spørgsmål og tilmelding:

nyoptimistsejler@gmail.com
www.egaasejlklubungdom.dk