Nye Optimistsejlere 2020

Vi byder velkommen til nye optimistsejlere i Egå Sejlklub.

 

Hvis du vil lære at sejle optimistjolle, så afholder Egå sejlklub introduktionsmøder for interesserede børn efter deres sommerferie (kan opdateres pga. Corona-virus tiltag, og pt. rettet fra 12 maj). Kom og hør om vores SuperC forløb, skræddersyet til nybegyndere,  med sejlads efter sommerferien. Børnene får en fantastisk oplevelse i naturen som ingen anden sportsgren kan give, og forældre prøver en helt ny måde at være sammen med børnene. Til juni får børnene et flot diplom som optimistsejler, så de kan vælge at fortsætte som klubmedlemmer.

Forløbet indeholder: 

  • Introduktionsaften – efter sommerferien (forbehold for Corona-virus tiltag)
  • Leje af jolle i introperioden
  • 11 gange træning med instruktør (tirsdag og torsdag)
  • En weekend i klubben 

Mere info:

Du kan læse folder som pdf fil her på siden, og finde ekstra info HER 

Læs <FOLDER kommer snart> her, og se PLAKAT, begge som, begge som pdf.

Spørgsmål og tilmelding:

nyoptimistsejler@gmail.com
www.egaasejlklubungdom.dk