Log in

Velkommen som bruger af hjemmesiden. For at bidrage til sidens indhold skal du være registreret som bruger.

Log in

Hvis du allerede er registreret:  Klik her for at gå til login

Registrering

Som ny bruger af hjemmesiden skal du registrere dig. Brug Klik her for at registrere dig linket herunder for at gå til registreringen. Følgende steps er nødvendige:

 1. Gå til registrering ved at klikke på link herunder.
 2. Indtast et selvvalgt brugernavn længere end 5 bogstaver (eksempelvis dit efternavn), indtast din e-mail addresse og klik “Registrer”.
 3. Nu sendes der en mail til dig med dit kodeord.
 4. Gå til denne side igen og brug log in. Anvend dit brugernavn og dit kodeordtil at logge på med
 5. Rediger din brugerprofil. Du kan evt. læse vejledningen herunder.

Klik her for at registrere dig

Rediger din brugerprofil

Som bruger vedligeholder du  selv din profil. De data du indtaster er nyttige for andre medlemmer, således de kan se hvem der har skrevet indlæg eller lagt events i kalenderen, og kan bruge informationen når de vil i kontakt med dig. Du kan for eksempel se dine informationer på siden Telefonliste.  Siden er kodeordsbeskyttet – ‘sejlklub’.

Klik her for at redigere din profil

Bruger rettigheder

Der er fire niveuer af brugere af hjemmesiden:

 • Ikke logged in: Brugere der ikke er logged på kan læse på hjemmesiden
 • Abonnent:   Brugere med rettigheder som “abonnent” kan læse på siden og skrive kommentarer til indlæg, samt lave indlæg i forum  og kommentere indlæg i forum.
  Har du nettop registreret dig som bruger er du “abonnent”
 • Forfatter:   De der ønsker at bidrage med egne nyhedsindlæg og ønsker at lægge egne events i kalenderen skal være “forfatter”.
  Kontakt den web ansvarlige i  ungdomsudvalget for at blive opgraderet til forfatter.
 • Redaktør:  Kan skrive egne nyhedsindlæg, og redigere andres indlæg. Dette er ungdomsudvalgets web ansvarlige.

Gode råd til forfatter og redaktør

Er du blevet forfatter eller redaktør, så er det godt lige at læse det følgende inden du går igang.

Sider og indlæg

Hjemmesiden består af faste sider, som man navigerer imellem med den sorte menubjælke lige under header billedet, og nyhedsindlæg, som vises på forsiden.

De faste sider opdateres og redigeres ikke ofte, og en opdatering eller oprettelse af nye sider vil ofte være noget man planlægger og tænker en del over.

Nyhedsindlæg derimod er den stadigt flydende strøm af nyheder, og det er sådanne nyhedsindlæg forfatter og redaktør mest skriver.
For at kunne finde rundt i de mange nyhedsindlæg, tildeles disse en eller flere katergorier. Kategorierne vises øverst til venstre under “Nyhedsvæg for”.  Når man har forfattet et nyt indlæg, så skal man altid tildele det kategorien “Absolut alt”, medens de øvrige kategorier er valgfrie. Kategorien “nyheder” er speciel derved at indlæg der tildeles denne kategori vises på forsiden. Har et indlæg ikke kategorien “nyheder”, så vises det ikke på forsiden. Ønsker du således at skrive noget som mest er for C-sejlere, tildeler du bare indlæget kategorien C-sejlere, og da vises det kun til de der klikker på C-sejlere i listen under “Interesseret i”.

Kalenderen

Det er muligt at lægge events i kalenderen. Man kan enten gå direkte ind i editoren for kalenderen og skabe et event. Events skal også tildeles kategori, således at det er muligt at sortere kalenderen efter den interesse man nu har. Men det er også muligt at lave et indlæg som linkes til et kalender event. Det gøres ved at udfylde felterne nederst til højre i event editoren “WP Calendar Event”. Husk at afvinge “Keep updated”. Når du har gemt et indlæg som er linket til kalenderen, så skal du lige ind i kalenderen og opdatere det nye event fra “Draft” til “published”.

Billeder og gallerier

Ønsker du at uploade billeder og skabe gallerier, så husk at reducere billedfilerne inden du uploader.  Systemet håndterer  .jpg filer. For billeder til indlæg er 640 x 400 punkter passende, og for billeder til gallerisiden er 900 x 600 punkter passende. 100 dpi og 50% jpeg compression er fint. Det giver billedfiler på 50-350kBytes.
Undlad at bruge æøå i gallerinavne og billedfiler. Det får systemet til at gøre mærkelige ting. Gi’ billeder og gallerier navne som giver andre mening.

Mediebiblioteket

Ønsker du at uploade for eksembel .pdf filer da bruger du mediebiblioteket. Gi’ filerne navne som vi andre også kan finde ud af.

Widgets

De lodrette søjler til høre og venstre for nyhedsstrømmen i midten har elementer der kaldes Widgets. Widgets lægges på og redigeres med Widget editoren som findes under hovedmenuen “Udseende”.

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål, svaret på hvilke også andre kan have glæde, så send dem til mig webmasteren. Så bygger vi videre på denne lille instruktionsside.