Nye sejlere

Velkommen til alle piger og drenge der har lyst til at lære at sejle.

Har du lyst til at lære at sejle optimistjolle, så er Egå sejlklubs Ungdomsafdeling en god mulighed for dig. Det bedste er at starte i alderen 8-10 år, men det er aldrig for sent at lære at sejle. Så skulle du være ældre, så finder vi også ud af det. Vores dygtige instruktører møder dig på det niveau du er på og lærer dig lidt efter lidt at håndtere jollen. Snart er du i stand til at sejle derhen du vil og du opdager, at du også kan håndtere jollen, selvom det blæser frisk vind. Når du synes, du har godt styr på det lille skib, så kan du lægge yderligere udfordringer til ved at deltage i ture og kapsejladser. Her er det ikke blot at få båden til at sejle, men overblik og taktik bliver en del af sporten. Vores instruktører er, eller har været, dygtige kapsejlere og klubben har tradition for at have et godt team af gode sejlere. Så er kapsejlads også noget, du har lyst til at lære, så er Egå Sejlklubs Ungdomsafdeling lige noget for dig.

Egå Sejlklubs Ungdomsafdeling er en klub, der har som erklæret mål og vision at være klub for både bredde og elite. Har du lyst til at sejle en gang ugentligt og helst kun når vejret er godt, så er der plads til dig, og har du lyst til at vinde medaljer nationalt som internationalt, så kan vi tage dig hele vejen.

At lære at sejle optimistjolle er en dejlig sport for dig og din familie. Vælger du at sejle optimist, da kan du og dine forældre se frem til mange gode timer sammen. At sejle er en sport, der giver dig masser af kammerater, og langt fra det hele foregår på vandet. Sejlsport giver dig venner ikke bare i klubben, men også i de mange klubber, som vi kommer ud til for at sejle tur hos eller sejle om kap med.

 

Billederne her viser lidt af de aktiviteter, de nye sejlere var med til i 2011.